WD Media Online marketing en Webdesign in Almere

WD Media is een online marketing en webdesign onderneming uit Almere en richt zich voornamelijk op het ontwerpen en ontwikkelen van Websites maar wij kunnen er ook voor zorgen dat uw website beter scoort in Google. Dit noemen wij zoekmachine optimalisatie.

Online marketing en Webdesign in Almere

Hoewel WD Media een bedrijf uit Almere is, richtten wij ons niet alleen op klanten uit Almere. WD Media is actief door het gehele land!

Geinteresseerd in Online marketing of Webdesign?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken dat de mogelijkheden voor u zijn.

Alles in één pakket

WD Media staat voor een totaaloplossing, dit onderschrijven we door nu een alles in één pakket aan te bieden. Zo bieden wij de startende ondernemer een website met een gebruiksvriendelijk content management systeem, het ontwerp van uw logo, 500 stuks briefpapier en 500 stuks visitekaartjes voor de scherpe actieprijs van € 999,00 exclusief btw.

Starten met een eigen webshop

WD Media biedt u een eigen ontwikkelde webshop welke simpel te beheren is en waarin gemakkelijk te navigeren is voor uw klanten. Daarnaast kunt u kiezen voor de populaire software van Magento. Op deze manier bieden wij zowel de meer ervaren als startende ondernemer een passende oplossing voor het verkopen van producten via internet.

Het content management systeem

WD Media geeft u de keuze uit twee content management systemen, voor de startende ondernemer bieden wij een light versie en voor de meer ervaren ondernemer het uitgebreide systeem. Op deze manier maakt u altijd gebruik van een systeem wat qua gebruiksvriendelijkheid en mogelijkheden altijd aan uw voorwaarden zal voldoen.

  • Modiform
  • Homefitness4you
  • Missy Taylor
  • ESS & SA
  • Brouwer Woudenberg
  • She Ross
  • PeVanHa